Jacuzzi

We verdelen volgende merken:

JACUZZI®

Maax spas®

JACUZZI®

meer info

meer info

JACUZZI®:

Therapeutische effecten van het hydromassagebad

Helende hydrotherapie

Zowel gezonde mensen als mensen die kampen met allerlei gezondheidsproblemen zoals reuma, aandoeningen van de luchtwegen en maag- en darmklachten, hebben baat bij het gebruik van een hydromassagebad. Het warme water verlicht de pijn in gewrichten en spieren, pijn die is veroorzaakt door o.a. botontkalking, stijfheid en slijtage. Hydrotherapie kan de aanmaak van endorfine stimuleren, de zogenaamde happy neurotransmitters, waarvan bekend is dat ze de gewaarwording van pijn verminderen. Hydromassage zorgt eveneens voor een betere doorbloeding, lagere bloeddruk als gevolg van een lichte vaatverwijding, vochtafvoer bij oedeem en werkt tevens spierversterkend.

Alle Modellen

Skyline

Jacuzzi® heeft een nieuw type spabad, “Profile” op de markt gebracht.
Dit model behoort tot de skyline reeks, de eerste portable Spa ter wereld met overloop (waterniveau tot aan de badrand, dankzij het ingebouwde compensatiebad). Ideaal voor bij u thuis. Afmeting: 239 X 215 X 90h.

Modellen

Profile

Jacuzzi Skyline

Professional

Mooi en klassevol, de Experience SPAS zijn een exclusieve synthese van high technology en design, ideaal voor luxe thuis,
perfect voor professioneel in hotels, vakantiecentra, wellness centra, schoonheidsinstituten, golf clubs, sport centra...

Modellen

Jacuzzi Expérience

Italian design

Ongeëvenaard, op hun gebruiksgemak overal, met iedereen en in elk seizoen, is de Maxi Jacuzzi ® SPAS lijn ontworpen voor mensen die het meeste van hun huis wilen met alle voordelen van een authentiek wellness “apparaat”. Onderscheidende elementen zijn de veelzijdigheid van de installatie, de aromatherapie ventilator en ongetwijfeld, de kwaliteit van de hydromassage.

Modellen

Jacuzzi Santori Pro

Premium

Ontstaan uit de Amerikaanse traditie onderscheiden de Premium SPAS J200 tot J500 zich vooral door hun vele accessoires: radio-Ipod, waterval met kleurentherapie en convexe zetels voor optimaal comfort.

Modellen

jacuzzi j500

De nieuwe Spa Jacuzzi J-500 Collection onthult een volledig nieuw ontworpen en revolutionair design. Gewend aan rechtlijnige vormen spa's, wordt u verleid door de gebogen lijnen en het afronden van haar rok Curvalux ™. Dit materiaal bootst het materiaal, waardoor textiel, tuinmeubilair upscale. Subtiele verlichting, gelegen spa met afgeronde hoeken, accentueert deze nieuwe strakke lijnen en eigentijds. Het interieur van de tank beurt versterkt door een vezeloptische verlichting. De watervallen en beweging van het water in schitterende kleuren kleurrijk. Een nieuwe clip systeem vergemakkelijkt de installatie van de rok en toegang tot pompen voor onderhoud. Trouw aan de kwaliteit van het beeld overgebracht door de jacuzzi J-500 ™ collectie is net zo goed een object van
Het ontwerp van de dezelfde ervaring van hydromassage

Mail ons voor de jacuzzi catalogus

jacuzzi brochure saunamania


 

 

maax

maax spas avec wifi

Modellen

maax 811
229 x 290 x 96cm

 

maax 781
233 x 233 x 96cm
maax 780
233 x 233 x 96cm
maax 581
233 x 233 x 96cm
maax 482
234 x 234 x 96cm
maax 481
234 x 234 x 96cm
maax 480
234 x 234 x 96cm
maax 472
224 x 224 x 89cm
maax 471
224 x 224 x 89cm
maax 470
224 x 224 x 89cm
maax 461
198 x 198 x 89cm
maax 451
163 x 206 x 79cm

Pulserende massage

Hydromassage werkt helend bij chronische rug-, nek-, en schouderklachten, hoofdpijn en gewrichtspijn. Deze vorm van massage is vooral een zegen voor mensen met fibromyalgie of spierreuma. De combinatie van warmte en massage heeft een ontspannend effect op de spieren. In het warme water verwijden de bloedvaten zodat de bloedcirculatie naar pijnlijk of beschadigd weefsel vlotter verloopt. De opwaartse druk van water maakt het lichaam 90% lichter en verlaagt aanzienlijk de druk op de wervelkolom, gewrichten en spieren.

In een massagebad met hydrojets wordt het hele lichaam pulserend gemasseerd door middel van krachtige bundels warm water. De kracht van de waterstralen kneedt de spieren en stimuleert tegelijk de bloedsomloop. Dit bevordert de spijsvertering en verbetert zelfs de teint van de huid.

Door de ontspannende werking van het warme water kan de straal diep in het spierweefsel dringen. Ideaal voor een snelle verlaging van de spierspanning, een versoepeling van het onderhuidse bindweefsel, een verbetering van de stofwisseling en een versnelde afvoer van afvalstoffen via het veneuze en lymfatische stelsel. Men kan na verloop van tijd soepeler bewegen.”

 

Producten en tester voor uw jacuzzi

Watertester van Hanna Instruments®

Geef bacteriën geen kans. Test uw waterkwaliteit met de geijkte tester voor PH

Testeur d'eau

PH + T° 

Testeur d'eau

PH + Chloor + T° 

 • Leisure Time® producten:Gamma:
 • Spa down
 • Spa up
 • Renew
 • Foam down
 • Defender
 • Bright & Clear
 • Alkalinity increaser
 • Calcium booster
 • Metal gon
 • Citra bright
 • Starterkit

Geïnteresseerd in onze producten? Breng dan gerust een bezoek aan onze showroom, gelegen aan de Oosterwijkseweg 8 te 2250 Olen (provincie Antwerpen).

Hot tub in ceder - inox klik hier

Nederlands

realisatie: Wide Open Windows